Уклоните возила са платоа СЦ „Пинки“

05.08.2022.

ЈКП „Паркинг сервис“ Београд апелује на возаче да, због почетка радова на изградњи подземне гараже „Пинки“ у Земуну, изместе своја возила са платоа Спортског центра „Пинки” најкасније до недеље, 7. августа 2022. године, до 22 часа.

Радници „Паркинг сервиса“ ће током викенда, пре почетка радова, на возила паркирана испред хале „Пинки“ постављати флајере са обавештењем о почетку радова, како би возачи благовремено могли да изместе своје аутомобиле са платоа.

Дизалице „Паркинг сервиса ће возила, која у недељу после 22 часа остану паркирана на платоу СЦ „Пинки“, пренети на слободно паркинг место. Информацију о локацији пренетог возила, возачи могу добити на број телефона 011/30-35-400.

Нова подземна гаража „Пинки“ биће изграђена на површини од 5.407 квадратних метара и имаће једну подземну етажу са 150 паркинг места. Плато изнад гараже биће комплетно сређен и делом ће бити уређен као зелена површина, а делом као простор за пешаке. Предвиђено је да радови на изградњи гараже трају годину и по дана.