Контрола у функцији Ваше безбедности

05.07.2007.

На адреси Јурија Гагарина 175, почео је са радом ауто центар „Блок 45“. Од сада возачи на једном месту могу обавити технички преглед и осигурање возила и то радним даном у времену од 7 до 21 часа, а суботом од 7 до 14.30 часова. Ауто центар располаже и перионицом аутомобила, која ради свакога дана од 7 до 21 час.

Овакав пример обједињених услуга посебно је погодан за оне који на годишње одморе крећу колима. Након што на једном месту обаве преглед исправности возила, осигурају га и оперу, возачима преостаје само да крену на пут и уживају.

Посебна погодност, коју ЈКП „Паркинг сервис“ нуди током лета, јесте бесплатна контрола исправности возила. Од сада, у новоотвореном ауто центру „Блок 45“, возачи могу бесплатно да провере исправност својих аутомобила (кочиони систем, управљачки механизам, пнеуматике, трап...).

Свестан да много возача креће на дуга путовања аутомобилима, ЈКП „Паркинг сервис“ на овај начин жели да допринесе њиховој безбедности, као и побољшању општих услова на путевима.

Специфичност ауто центра „Блок 45” је у томе што овде возачи могу да прегледају и мотоцикле, возила са погоном на сва четири точка, као и приколице за чамце. Остала возила, као што су све врсте теретних возила И аутобуса, прегледају се у ауто центру у Блоку 53 у Новом Београду.

Број телефона ауто центра „45 блок“ је 216-95-15, а е-маил: блок45@паркинг-сервис.цо.yу.

Бобан Ковачевић, заменик генералног директора „Паркинг сервиса“, каже да услуге техничког прегледа овог предузећа користи велики број Београђана:

ЈКП „Паркинг сервис” има више од тридесет година дугу традицију обављања техничких прегледа аутомобила. Годишње више од тридесет хиљада Београђана обави техничке прегледе својих аутомобила у нашим центрима.

У Блоку 45 постојала је перионица аутомобила. Ми смо сада додали две нове услуге овом нашем профитном центру: технички преглед и осигурање возила.

Осим локације у блоку 45, ЈКП „Паркинг сервис” обавља технички преглед још на два места у граду – у блоку 53 и на Мостарској петљи.

Основна мисија ЈКП „Паркинг сервис” је безбедност учесника у саобраћају и развој културе учесника у саобраћају. Управо због тога, одлучили смо да током лета, свим возачима који крећу на пут, омогућимо бесплатну контролу исправности возила. Надамо се да ће што већи број возача имати свест о значају ове провере и прихватити услугу коју нудимо.

Зато позивамо Београђане - проверите своје аутомобиле пре одласка на пут. Урадите то због себе и због свих осталих учесника у саобраћају!