Нова гаража у насељу Медаковић

04.09.2008.

Заменик генералног директора „Паркинг сервиса“ Бобан Ковачевић и председник општине Вождовац Горан Лукачевић отворили су данас гаражу са резервисаним паркинг местима „Медаковић 2“ у улици Радована Симића Циге 32/а, у насељу Медаковић.

Овај савремени објекат има 81 паркинг место за аутомобиле и 6 места за мотоцикле, на три полунивоа - подземном, приземном и надземном.

Током обимних радова на реконструкцији, који су трајали четири месеца, руинираном пословном простору је потпуно промењена намена. Инсталирани су најсавременији системи дојаве пожара и проветравања, а урађена је и хидроизолација, што гарантује висок квалитет услуге у овом објекту.

У циљу безбедности корисника претплате, као и комфора који пружа ЈКП „Паркинг сервис“, у гаражи дежурају евидентичари, који контролишу улаз и излаз возила.

Гаража ће ускоро, када буде инсталирана и нова савремена опрема за видео надзор и приступ објекту, представљати пилот-пројекат имплементације оваквих система, који омогућавају виши ниво безбедности и једноставније коришћење објеката ЈКП „Паркинг сервис“.

Више информација о условима претплате могуће је добити у Инфо Медиа Центру „Паркинг сервиса“, ул. Краљице Марије 7, или путем телефона 303-5-400.