Нови капацитети на аеродрому

24.06.2008.

ЈКП „Паркинг сервис“ представио је јавности новости уведене у рад паркиралишта на аеродрому "Никола Тесла".

Од сада су корисницима на располагању по три улаза и излаза, а убрзан је и процес плаћања паркирања. Систем аутоматске наплате омогућава возачима да на улазу у паркиралиште узму паркинг картицу, затим да по обављеном послу плаћање обаве на једном од пет наплатних места распоређених у две кућице и да по преузимању возила аеродром напусте без непотребног задржавања.

НАПОМЕНА КОРИСНИЦИМА!

Сачувајте паркинг картицу добијену на улазу у паркиралиште све до плаћања услуге. Плаћање обавезно обавите пре уласка у возило, како би се избегло непотребно стварање застоја на излазним пунктовима!

Цена паркирања је остала непромењена - 37,50 динара по сату. Убрзањем одвијања саобраћаја на паркингу, услуга је подигнута на ниво уобичајен за стандарде на сличним паркиралиштима на европским аеродромима, а до средине јула очекује се даље унапређење рада овог паркиралишта. По завршетку радова, паркиралиште ће добити нових 300 паркинг места, још један улаз и два излаза и тако ће укупни капацитети, заједно са местима у гаражи "Аеродром", порасти на укупно 1.095 паркинг места. Очекујемо да ће нови капацитети у потпуности задовољити потребе корисника наших услуга.

НЕ ЗАБОРАВИТЕ ГАРАЖУ!

На мање од сто метара од отвореног паркиралишта "Аеродром" налази се вишеетажна гаража "Аеродром", у којој је паркирање јефтиније. Цена је 26,50 динара по сату, постоји могућност претплате, а возила су у хладу! Овог лета, то је снажан аргумент!