„Паркинг сервис“ учествовао у дружењу са децом из Прихватилишта

16.05.2022.

„Паркинг сервис“ се и ове године придружио традиционалној манифестацији поводом обележавања Међународног дана породице, у организацији Прихватилишта за децу Београда. На овом догађају радници Предузећа, представили су се деци у својим униформама, приближавајући им професије којима се баве, и са децом Прихватилишта учествовали у Играма без граница.

Наше колеге су на манифестацију дошле у дизалици „Паркинг сервиса“, познатој као „паук“. Поред колега Горана, Небојше и Александра, који раде на дизалици, дружењу су се придружиле и колеге паркинг контролори Александра, Иван и Радослав. Они су деци објашњавали саобраћајна правила, због чега је битно прописно паркирати аутомобиле, која су њихова задужења, али и како ради дизалица. Најинтересантнији и најизазовнији део био je да одговоре на сва дечја питања.

Запослени у „Паркинг сервису“ су деци из Прихватилишта кроз разговор приближили професију којом се баве и због чега је њихов посао важан да би град Београд добро функционисао. На овај начин деца се едукују, приближава им се свака појединачна професија, улива поверење у институције. Након презентације професија, уследиле су традиционалне игре без граница, креативне и едукативне радионице.

Запослени у ЈКП „Паркинг сервис“ се са задовољством, већ годинама, одазивају овом скупу и радују дружењу са децом.