Треће место на 28. Комуналној олимпијади

14.09.2023.

Екипа СО ЈКП „Паркинг сервис“ поновила је успех од претходне године и на 28. Комуналној олимпијади, одржаној у Будви од 4. до 10. септембра 2023. године, освојила изванредно треће место. Преко 1600 такмичара из 68 комуналних предузећа надметало се у 19 мушких и 18 женских спортских дисциплина, а радници „Паркинг сервиса“ увек су били међу најбољима.

На 28. Комуналној олимпијади, екипа „Паркинг сервиса“ освојила је 14 пехара и то 3 прва места, 5 других места и 6 трећих места! Осим тога, наши такмичари су у појединачној конкуренцији освојили и 9 медаља - 4 златне и 5 бронзаних! У веома јакој конкуренцији, колегиница Наталија Бошковић Ната понела је титулу најбоље спортисткиње овогодишње Комуналне олимпијаде. А од мушкараца, највише се истакао наш колега извршни директор Никола Крајновић, који је први пут учествовао на Радничко-спортским играма, дао изузетан допринос и освојио 2 златне медаље, у скоку у даљ и пливању и 1 сребрну медаљу у екипном пласману у скоку у даљ.

Најбољи пласман радници „Паркинг сервиса“ остварили су у пливању, у коме су и мушкој и у женској конкуренцији заузели екипно прво место. Осим тога, у овој дисциплини, у појединачној конкуренцији, освојена је и једна златна и две бронзане медаље.

Прво место у екипном пласману освојила је и женска екипа у скоку у даљ, док су другопласирани били мушкарци у бацању тројки и скоку у даљ, а а жене у бацању кугле, пикаду и прављењу икебане. Фудбалери су били трећи, као и одбојкаши и одбојкаши на песку, а женска екипа је трећепласирана у кросу и риболову. Осим у пливању, златне медаље су освојене у скоку у даљ и пикаду, а бронзане у шутирању тројки, скоку у даљ, кросу и пливању.

Захваљујемо свима који су се срчано борили, играли до последњег атома енергије, били на терену упркос повредама и дали свој допринос освајању престижног трећег места у екипној конкуренцији.

БРАВО „ПАРКИНГ“!!!