Хуманост поново на делу

16.12.2022.

У четвртак, 15. децембра 2022. године, у организацији Института за трансфузију крви Србије, запослени у ЈКП „Паркинг сервис“ добровољно су дали крв. У хуманој акцији крв је дао 31 радник овог београдског јавног комуналног предузећа.

Позиву Института за трансфузију крви Србије и Црвеног крста Србије одазвало се 36 радника ЈКП „Паркинг сервис“. Драгоцена течност, која свакодневно спашава људске животе, узета је од 31 даваоца.  Осталим колегама су се дежурни медицински радници Института љубазно захвалили на одзиву и објаснили да из различитих разлога (узимања терапије, недавне болести и слично) нису подесни за давање крви.

Најмање два пута годишње, „Паркинг сервис“ организује хуманитарне акције добровољног давања крви. Успех ове, сада већ традиционалне акције, огледа се у хуманости и племенитости око 200 радника Предузећа, који су редовни даваоци. Уз њихову помоћ, као и свих људи добре воље, који се придруже овој акцији, помажемо Институту за трансфузију крви Србије, како би резерве крви биле на потребном нивоу.