Апел за уклањање возила

05.08.2022.

ЈКП „Паркинг сервис“ Београд апелује на возаче да, због почетка радова на изградњи подземне гараже „Пинки“ у Земуну, изместе своја возила паркирана код платоа Спортског центра „Пинки” најкасније до недеље, 7. августа 2022. године, до 22 часа.

Радници „Паркинг сервиса“ ће током викенда, пре почетка радова, на возила паркирана испред хале „Пинки“ постављати флајере са обавештењем о почетку радова, како би возачи благовремено могли да изместе своје аутомобиле.

Дизалице „Паркинг сервиса ће возила, која у недељу после 22 часа остану паркирана код платоа СЦ „Пинки“, пренети на слободно паркинг место. Информацију о локацији пренетог возила, возачи могу добити на број телефона 011/30-35-400.

Нова подземна гаража „Пинки“ биће изграђена на површини од 5.407 квадратних метара и имаће једну подземну етажу са 150 паркинг места. Плато изнад гараже биће комплетно сређен и делом ће бити уређен као зелена површина, а делом као простор за пешаке. Предвиђено је да радови на изградњи гараже трају годину и по дана.