Апликација за плаћање паркирања

Преузмите апликацију из Google play  App Store продавнице и дозволите да вас наводи на најближа слободна паркинг места.

Плаћајте паркирање СМС поруком, платном картицом или депозитом на самој апликацији.

 

Апликација „Паркинг сервис” омогућава плаћање паркирања у Београду на брз, једноставан и сигуран начин. Путем мобилног телефона могуће је плаћање паркирања у гаражама и на паркиралиштима, у зонама, плаћање издатих дневних паркинг карата и месечне претплате у зонираном подручју, као и навођење до слободних паркинг места.

Гараже и паркиралишта

У гаражама и на паркиралиштима апликација омогућава плаћање паркирања без одласка на благајну. Потребно је у апликацији унети број паркинг картице или је усликати, а паркирање платити на један од два понуђена начина – платном картицом или још једноставније – средствима из депозита на самој апликацији.

Уплатом 200, 500, 1.000, 2.000 или 5.000 динара на депозит апликације, у само пар кликова корисници могу да плаћају сва паркирања.

Зонско паркирање

У зонском систему, апликација нуди различите могућности плаћања – СМС поруком, платном картицом и средствима из депозита на апликацији.

Обавештење о издатој електронској дневној паркинг карти (еДПК) стиже директно у апликацију, одакле може и да се плати, без одласка у пошту или банку.

Станари зонираног подручја месечну претплату, такође, могу платити из апликације.

Уклањање возила - „паук"

Уколико специјална дизалица - „паук", по налогу надлежних органа, уклони или премести возило, у апликацију стиже обавештење.

Слободна паркинг места

Апликација приказује тренутан број слободних паркинг места и наводи не само до гаража и паркиралишта већ и до зона, на места покривена паркинг сензорима.

Oбавештења

За сва возила, чије регистарске ознаке су евидентиране у Апликацији, корисници могу да добијају обавештења о истеку паркирања, издатим електронским дневним паркинг картама, локацијама на које је "паук" пренео возило.

 

Прочитајте:

Корисничко упутство

Општи услови коришћења