Брже и лакше паркирање уз нову апликацију „Паркинг сервис“

11.05.2021.

У оквиру промоције нове верзије апликације, „Паркинг сервис” је омогућио бесплатно паркирање корисницима, који су своја возила током дана паркирали у гаражама „Обилићев венац“, „Масарикова“, „Зелени венац“, „Пионирски парк“ и „Славија“. Једини услов био је да, уз асистенцију промотера, инсталирају нову апликацију. Уз унапређену верзију апликације, плаћање паркирања у гаражама је брзо и једноставно, јер након скенирања паркинг карте, корисник у апликацији услугу плаћа онлајн и све завршава без одласка на благајну и без чекања у реду.

- Апликација возачима штеди време, тако што им приказује број тренутно слободних паркинг места, па нема више непотребног кружења, јер их директно наводи до самих објеката. Новина је и то што обавештава кориснике да ли имају издату електронску дневну паркинг карту или је њихово возило уклонио „паук“ и на којој локацији се налази. Наш електронски шалтер, као и унапређена апликација и нови сајт резултат су модернизације и дигитализације рада и пословања „Паркинг сервиса“, који непрестано унапређује своје услуге у оквиру стратегије промоције Београда као „паметног града“ – smart city, изјавио је извршни директор „Паркинг сервиса“ Милош Петровић.

Једна од предности унапређене верзије апликације је и то што станарима зонског система паркирања шаље нотификацију о истеку месечне претплате, коју могу онлајн да плате. Нова верзија апликације корисницима нуди да у историјату виде свако обавештење, од почетног да су платили паркинг, преко тога када им истиче плаћено време паркирања, па до информације да ли су га прекорачили или заборавили да продуже, те добили еДПК. Позивамо све возаче, који и наредних дана паркирају у гаражама „Паркинг сервиса“, да потраже наше промотере и инсталирају нову апликацију, како би добили бесплатно паркирање за тај дан.