Дизалица на поклон Косовској Митровици

25.05.2021.

Заменик градоначелника Београда Горан Весић уручио је кључеве специјалне ауто-дизалице председнику привременог органа Општине Косовска Митровица Александру Спирићу, коју је главни град Србије донирао овој општини.

Јавно комунално предузеће „Стандард“ – РЈ из Косовске Митровице обратило се Граду Београду и ЈКП „Паркинг сервис“ Београд, са молбом за донацију специјалне ауто-дизалице „паук“, како би овај град успешније решавао проблем непрописног паркирања возила.

Привремени орган Општине Косовска Митровица затражио је, како су навели у молби, помоћ у решавању проблема насталог несавесним поступањем возача на овој општини, које веома често доводи до угрожавања безбедности осталих учесника у саобраћају.

ЈКП „Паркинг сервис“ је изашао у сусрет потребама предузећа „Стандард“, донацијом специјалног возила марке „IVEKO“, које може да уклони возила тешка преко 4 тоне, и на тај начин помогао увођење комуналног реда у Косовској Митровици.

„Паркинг сервис“ Београд је друштвено-одговорно предузеће, које схвата проблеме које у области паркирања имају и други градови у Србији, спремно је да пренесе своје знање и искуства и помогне колико је то могуће.