● Добро дошли на сајт ЈКП „Паркинг сервис“ Београд

13.05.2021.

Пратећи светске трендове, али и постављајући стандарде на пољу електронских сервиса за кориснике, „Паркинг сервис“  наставља са унапређивањем својих услуга.

После апликације за паркирање и електронског шалтера, корисницима представљамо и нову веб презентацију Предузећа. И у развоју интернет странице императив су биле потребе возача. Анализирајући навике наших корисника и статистичке податке из протеклих година, дошли смо до закључака у ком правцу би требало развијати нову интернет презентацију. „Паркинг сервис“ је сервис грађана и због тога смо у пројектовању веб странице поставили себи задатак да сви наши посетиоци проведу минималну количину времена на нашем сајту и да у само неколико кликова дођу до жељених информација или реализације својих потреба.

На почетној страници посетилац може пронаћи све најтраженије услуге и информације.  Само један клик или један додир екрана мобилног телефона је довољан да се дође до информација о зонском паркирању, коришћењу гаража, мобилној апликацији или погодностима које смо обезбедили за возаче са инвалидитетом.

Ако на главној страници не пронађу жељену тему, у неколико класификованих менија посетиоци ће сигурно доћи до информација због којих су посетили наш сајт.

Са поносом смо гостима представили и наше друштвено-одговорне активности, као и најважније тренутке из готово пола века дуге историје Предузећа.

Уштеда времена корисника и прилагођавање њиховим потребама битни су циљеви на путу развоја „Паркинг сервиса“. Ми пратимо, али и постављамо стандарде на пољу паркирања и информационих технологија, о чему сведочи и електронски шалтер „Паркинг сервиса“. Ова јединствена веб локација готово у потпуности може да замени традиционалне корисничке сервисе у Београду.

Лансирањем новог сајта „Паркинг сервис“ је комплетирао дигиталну недељу. Наше екипе на терену и наредних дана промовисаће дигиталне новости у нашој понуди. Посетите наше гараже и пронађите наше промотере, који ће вас упознати са новим сервисима, а за одвојено време, наградиће вас поклонима и бесплатним паркирањем.