Доступне нове верзије апликације за плаћање паркирања и електронског шалтера

10.05.2021.

Kорисницима услуга ЈKП „Паркинг сервис” од данас су доступне нове, унапређене верзије апликације за плаћање паркирања и електронског шалтера еПаркинг, које им омогућавају да, без одласка у пословнице Kорисничког сервиса, имају увид у готово све услуге које пружа ово Предузеће.

Путем апликације, корисници, као и до сада, могу да плате паркирање у гаражама, паркиралиштима и зонама, добију нотификацију о истеку времена плаћеног паркирања и издатој електронској дневној паркинг карти, али и да је, по први пут, онлајн плате, са попустом од 50 %.

Новина је што корисници сада могу да добију обавештење и о возилима уклоњеним или премештеним „пауком“ по налогу надлежних органа, као и локацији на којој се возило налази. Од сада становници подручја зонског система паркирања, након што добију обавештење о истеку повлашћене карте за паркирање, могу да је плате онлајн у апликацији и продуже њено важење.

Обавештења о истеку времена плаћеног паркирања, издатој електронској дневној паркинг карти и преносу возила дизалицама „паук“, корисници виде у историјату нотификација, који је у новој верзији апликације смештен у бочни мени, а сва обављена плаћања налазе се у делу трансакција.

Паркирање у гаражи, корисници могу такође да плате онлајн, без одласка на благајну и без контакта са инкасантима, тако што скенирају паркинг картицу, коју су преузели на улазу у паркиралиште.

Помоћу локатора, апликација брзо и лако наводи кориснике до најближег слободног паркинг места у гаражама и зонама на подручју покривеном сензорима, као и до локације за смештај возила из прекршаја.

Унапређени електронски шалтер еПаркинг „Паркинг сервиса“ свим регистрованим корисницима омогућава увид у све услуге за унете регистарске ознаке, а од сада даје и могућност плаћања дневне паркинг карте и повлашћене паркинг карте за станаре зонског подручја. „Паркинг сервис”, свим корисницима који то желе, за плаћене услуге шаље рачуне, а онима који путем е-шалтера допуњавају припејд картице одобрава попуст.

Нове верзије апликације и е-шалтера корисницима нуде бројне функционалности и повећавају квалитет услуга које „Паркинг сервис” пружа. Налог на е-шалтеру повезан је са налогом у апликацији, па је овом комбинацијом корисницима омогућено да брзо, лако и једноставно заврше све послове у вези паркирања у Београду.