Едукатовно предавање „Паркинг сервиса“ за ђаке прваке Младеновца

31.05.2024.

ЈКП „Паркинг сервис“ је, у склопу акције „Ђаци вас моле, успорите поред школе“, одржало предавање о саобраћају за ђаке прваке основних школа „Момчило Живојиновић“, „Бора Лазић“ „Милица Милошевић“ и „Биса Симић“ из Младеновца. Том приликом је „Паркинг сервис“ из Младеновца, у оквиру акције „Ђачко паркинг место“, уручио донацију наставних средстава основним школама Младеновца.

По угледу на Београд, Младеновац је пре годину дана покренуо акцију „Ђачко паркинг место“, захваљујући којој се прикупља новац од плаћања паркирања на посебно обележеним ђачким паркинг местима и основним школама донирају наставна средства. На крају првог циклуса акције, овом приликом, донација је уручена младеновачким основним школама, у виду интерактивних табли, лаптопова, пројектора, штампача и тонера.
Предавању едукатора „Паркинг сервиса“ о основним правилима понашања у саобраћају присуствовали су директори свих младеновачких основних школа, којима су уручени и комплети лопти.

Едукативним предавањем у Младеновцу, „Паркинг сервис“ приводи крају 17. циклус акције „Ђаци вас моле, успорите поред школе“, у склопу кога ће око 17.000 ђака првака београдских основних школа научити основна саобраћајна правила. Кроз игру и шалу, прваци су научили где се прелази улица, како се то правилно ради, шта показује семафор и како да се понашају на путу до школе.

Сваки првак је од „Паркинг севриса“ добио светлоодбојни прслук, који ће им помоћи да пут од куће до школе буде што безбеднији. У оквиру едукације, до сада је изведено близу  2.500 представа, захваљујући којима је више од 250.000 ђака првака научило како да се правилно и безбедно понаша на путу од куће до школе.