Гаража „Медаковић 2" од данас безбеднија

05.06.2009.

ЈКП „Паркинг сервис" од данас корисницима гараже „Медаковић 2", која је отворена у септембру прошле године, пружа додатну сигурност и комфор. Уградњом видео надзора и роло-врата безбедност је подигнута на још виши ниво.

Шеф кабинета председника градске општине Вождовац Ивана Јеремић овим поводом је истакла је важност добре сарадње комуналног предузећа и општине: „Паркинг сервис" је одреаговао на све веће потребе грађана за паркинг местима и привео објекат намени. Сада, када су постављена роло-врата и видео надзор, представља сигурно најбољи и најбезбеднији објекат ове намене. Општина Вождовац ће пружити сву потребну помоћ „Паркинг сервису', како би се кров гараже уредио тако да могу да га користе најмлађи Вождовчани."

Генерални директор „Паркинг сервиса" Бобан Ковачевић изразио је задовољство квалитетом и брзином изведених радова и нагласио: „У првој фази, жеља нам је била да у што краћем року гаражу учинимо доступном Вождовчанима, како би своја возила могли да склоне са улица. У другој фази смо радили на побољшању комфора корисника и повећању безбедности у самој гаражи. Трећа фаза, која почиње следеће недеље, предвиђа осветљавање платоа на крову гараже и постављање реквизита за игру најмлађих Вождовчана. Имамо намеру да у наредном периоду и остале гараже овог типа уредимо на сличан начин."

Гаража са резервисаним паркинг местима „Медаковић 2" у улици Радована Симића Циге 32/а, у насељу Медаковић, отворена је 4. септембра 2008. године. Овај савремени објекат има 81 паркинг место за аутомобиле и 6 места за мотоцикле на три полунивоа.