Гараже „Пионирски парк“ и „Вуков споменик“ затворене од 1. до 15. августа

30.07.2018.

ЈКП „Паркинг сервис“ обавештава кориснике својих услуга да ће, због извођења радова, гараже „Пионирски парк“ и „Вуков споменик“ бити затворене у периоду од 1. до 15. августа 2018. године.

У гаражи „Пионирски парк“, у склопу реконструкције објекта, биће саниране рампе – кружни улазни, међуспратни и излазни тунели за возила, због чега je неопходно да гаража буде комплетно затворена за кориснике. По завршетку свих инсталатерских радова, рампе ће бити завршно бојене и биће урађена нова сигнализација. Планирано је да, у истом периоду, буде санирана и фасада из Улице Драгослава Jовановића, као и да у гаражи буду комплетно замењена постојећа противпожарна врата. На степенишном простору биће постављене керамичке плочице, а зидови освежени и окречени. У склопу уређења гараже биће комплетно адаптирана благајна и сређени тоалети на свим нивоима гараже.

У наведеном периоду, гаража „Вуков споменик“ биће, такође, комплетно затворена за употребу због радова на трајном решавању проблема стварања и ширења пукотина у поду гараже.

„Паркинг сервис” се захваљује корисницима на стрпљењу и разумевању током трајања радова и апелује на возаче да се паркирају на оближњим објектима.