Инвалиди до 15. фебруара

28.01.2006.

ЈКП „Паркинг сервис" обавештава кориснике да налепница за паркирање возила инвалида у „кругу двојке" за прошлу, 2005. годину, важи до 15. фебруара 2006. године.

Иако је првобитно најављено да ће налепница важити само до 31. јануара, Служба паркинг контроле на овај корак одлучила се због неповољних временских услова који владају и посебно отежавају кретање лицима са инвалидитетом.

Овом приликом, подсећамо и да се налепница за текућу 2006. годину издаје уз потврду Секретаирјата за социјалну и дечју заштиту и борачку управу, саобрачајну дозволу и личну карту, у Служби паркинг контроле, Улица Старине Новака број 22, сваког радног дана од 07 до 21 час и суботом од 07 до 14 часова.

Свима који поседују ову врсту налепнице омогућенп је бесплатно паркирање возила на општим (уличним) паркиралиштима, искључиво на местима за то посебно обележеним хоризонталном и вертикалном сигнализацијом, као и на посебним паркралиштима уз ограничење од максимално три часа.

Налепница је наранџасте боје и поседује неколико видова заштите, а издаје се одмах, уз тачан и важећи регистарски број возила.

Додатне информације могу се добити путем телефона, а број Службе паркинг контроле је 32 35 485.