Измене режима паркирања због Литије

26.05.2009.

ЈКП „Паркинг сервис" апелује на власнике аутомобила, да због обележавања Вазнесења Христовог, крсне славе Београда, која ће бити прослављена у четвртак, 28. маја 2009. године, благовремено помере своја возила са трасе којом ће проћи свечана Литија.

Власници возила која су паркирана на траси Литије требало би да их помере током вечерњих сати, у среду, 27. маја 2009. године. У противном, ова возила уклониће Служба „паука'', а возачи све потребне информације о измештеним возилима могу да добију у Инфо центру '„Паркинг сервиса'' путем броја телефона 303-5-400.

Почетак Литије заказан је за 11.30 сати у порти Вазнесењске цркве, а свечана поворка ће се кретати кроз центар града улицама Адмирала Гепрата, Краља Милана, Теразијама, Кнеза Михаила, као и улицама Краља Петра И, Кнеза Симе Марковића, Поп Лукином, Бранковом, Краљице Наталије и Добрињском, чиме се симболично затвара круг.

ЈКП „Паркинг сервис" се овом приликом захваљује свим суграђанима на сарадњи и честита им Спасовдан, славу града Београда.