Измене у режиму рада паркиралишта „Милан Гале Мушкатировић“

07.06.2024.

Паркиралиште „Милан Гале Мушкатировић“ ће од суботе 8. јуна привремено бити затворено за кориснике који плаћају по сату, као и за паркирање аутобуса, због Европског првенства у воденим спортовима, које се одржава у Београду.

Током Европског првенства, које ће трајати од 10. јуна до 6. јула на спортским теренима широм Београда, возачима неће бити на располагању паркинг капацитети на паркиралишту „Милан Гале Мушкатировић".

Возачи који имају закључен уговор о претплатничком односу са ЈKП „Паркинг сервис“ моћи ће неометано да користе паркиралиште, као и организатори и учесници спортског такмичења. Паркиралишта „Kалемегдан“, „Видин капија“ и „Доњи град“, која се налазе у близини, радиће у уобичајеном режиму и у пуном капацитету биће доступна свим корисницима.

И акција „Паркирај и бициклирај“ ће привремено бити обустављена на паркиралишту „Милан Гале Мушкатировић“ до краја Првенства. Сви заинтересовани корисници наших услуга бицикле могу да добију на коришћење у гаражама „Обилићев венац“, „Масарикова“, „Зелени венац“ и на паркиралишту „Ада Циганлија“, сваког дана од 9.00 до 21.00 сат. Kоришћење бицикала је бесплатно, плаћа се само редовна цена паркирања возила.