ЈКП „Паркинг сервис" продуцент ТВ серије

10.10.2006.

ЈКП „Паркинг сервис", у сарадњи са ТВ Студио Б, продуцира нову играну ТВ серију под радним насловом „Сервисарије", а то је уједно и први пут да једно јавно комунално предузеће кроз телевизијску форму комуницира са својим корисницима.

Серија на духовит начин представља ситуације у којима се свако од нас може наћи када му се поквари ауто, и кроз духовите скечеве нуди савете како да се квар санира док корисник не дође до аутомеханичара.

Главни ликови су мајстор Лаза звани Шлус и мајстор Тика-Епика, који помажу младим и лепим девојкама у незгодама са колима. Лаза је неожењени пословођа од педесет година који не подноси никога, док је Тика разведени четрдесетогодишњак и као што му надимак и говори - стихоклепац.

Снимање се одвија у центрима ЈКП „Паркинг сервис" у блоку 45 на Новом Београду и на Мостарској петљи, а предвиђено је да први серијал има 12 епизода.

Серију режира Балша Ђого, а главне улоге тумаче Срђан Милетић, Борис Комненић, Анђелија Вујовић и Сандра Драшковић. Почетак емитовања очекује се у новембру на ТВ Студио Б.