Још 8.000 нових корисника апликације „Паркинг сервиса“

21.05.2021.

У претходне две недеље, чак 8.000 возача инсталирало је на својим мобилним телефонима нову апликацију „Паркинг сервиса“ и почело да користи њене погодности. У објектима, којима управља „Паркинг сервис“, промотери Предузећа указују на нове функције унапређене верзије апликације за плаћање паркирања и предности које она пружа. Они који су показали највеће интересовање да се упознају са иновацијама у паркирању, електронским шалтером и новим сајтом, добили су тог дана бесплатно паркирање или пригодан поклон.

У новој верзији апликације „Паркинг сервиса“ кориснике очекује окружење на које су навикли, уз неколико нових опција. Поред добро познатих могућности, сада могу да имају увид у историјат свих обавештења везаних за регистрације које су сачували у апликацији. Само неколико додира екрана мобилног телефона довољно је да се плате дневне и месечне паркинг карте, као и све накнаде за услуге „Паркинг сервиса“.

Апликација је изванредно решење за туристе у Београду, јер гости главног града паркирање у гаражама, паркиралиштима и на улици могу платити и платним картицама из земље из које су допутовали, а апликација аутоматски бира зону у којој је аутомобил паркиран.

У оквиру дигиталне недеље, осим апликације за мобилне телефоне, „Паркинг сервис“ представља и електронски шалтер, односно еПаркинг. То је дигитални кориснички сервис, који је доступан 24 сата дневно, са било које локације на свету, тако да га корисници могу користити било када и где год да се налазе. Осмишљен је са циљем да се у ближој будућности корисници навикну да сва своја права и обавезе могу остварити и без одласка до Корисничког сервиса „Паркинг сервиса“ у Београду.

Нову интернет презентацију „Паркинг сервиса“ одликује потпуно ново окружење и организација садржаја, који су пројектовани тако да посетиоци проведу минималну количину времена у потрази за жељеним информацијама. Сајт је прилагођен екранима мобилних телефона, јер тренутно само једна петина претрага сајта Предузећа долази са кућних рачунара.

Нова интернет презентација „Паркинг сервиса“ се налази на старој адреси www.parking-servis.co.rs, а електронски шалтер корисници могу да посете на www.eparking.rs.