Kompletna rekonstrukcija parkirališta „Vidin kapija“

25.06.2023.

JKP „Parking servis“ obaveštava korisnike usluga da će rekonstrukcija posebnog parkirališta „Vidin kapija“ početi u ponedeljak, 26. juna 2023. godine. Zbog radova, koji će trajati 120 dana, parkiralište će biti zatvoreno za korisnike.

U okviru modernizacije parking infrastrukture u Beogradu, „Parking servis“ će započeti građevinske radove na parkiralištu „Vidin kapija“, kao i radove na hidrotehničkim, elektro, telekomunikacionim i signalnim instalacijama, ali i na protivpožarnoj zaštiti, saobraćajnoj signalizaciji i pejzažnom uređenju kompletnog prostora.

Planirana je izgradnja 71 parking mesta na površini od 2700 kvadrata, uključujući četiri mesta za osobe sa invaliditetom i dva sa punjačem za vozila na elektro pogon. Parkiralište će biti opremljeno sa dve automatske naplatne stanice i po dve ulazne i izlazne rampe, zaštićene nadstrešnicom.

Nakon rekonstrukcije, parkiralište „Vidin kapija” će raditi 24 sata svakog dana u godini, a režim naplate usluga biće kao i u ostalim garažama i parkiralištima kojima upravlja JKP „Parking servis”. Korišćenje će se plaćati po započetom satu, gotovinom, platnim karticama ili Aplikacijom za mobilne telefone, kao i pripejd i parking-pas karticama „Parking servisa”.