Коначно - „пун погодак" фудбалера!

10.01.2008.

У оквиру „Бизнис лиге Београда“, такмичења у малом фудбалу, у организацији СД „Црвена Звезда”, организован је турнир на коме је учешће узело 12 екипа.

У врло оштрој конкуренцији успели смо да дођемо до финала у коме смо за противнике имали екипу „Макси“-ја. Најжешћег противника савладали смо резултатом 2:1, а голове за наш тим постигли су Дејан Новаковић и Александар Вишњић.

„Ми смо константно, током целог турнира држали форму и морал екипе, тако да смо на крају заслужено освојили прво место“ – речи су капитена Александра Станојшића.

Чланови победничке екипе играју и тренирају заједно већ четири године, што је пресудно утицало на уиграност и стабилност и довело екипу до победничког постоља.

Кроз краћи интервју са капитеном екипе Александром Станојшићем, дошли смо до закључка да за екипу ЈКП „Паркинг сервис“ више нема непобедивих екипа. Александар посебно истиче новог играча из Службе паркинг контроле, а то је Дејан Новаковић, који је својим играма унапредио квалитет напада.

Станојшић истиче слаб одзив и мало интересовање за спорт у оквиру предузећа и апелује на наше колеге, да уколико неко зна да игра фудбал, да се пријави и тиме стекне могућност да, уколико је то уопште могуће, унапреди ову шампионску екипу.

И на крају, ево и састава екипе, која је освојила турнир: Срђан Богуновић, Миодраг Гојковић, Миливој Живојинов, Милош Павић, Дејан Новаковић, Александар Вишњић, Момчило Попић, Александар Станојшић, Милутин Костин, Миодраг Васић, Денис Муратовић и Дејан Шалипуровић.

Честитамо им још једном!!!