Координирано уклањање снега u Beogradu

11.01.2021.

Зимска служба ЈКП „Паркинг сервис“, као део комуналног система Града Београда, од јутрос је кренула са координираним уклањањем снежног покривача на прилазима гаражама и паркиралиштима, као и са јавних површина у зонираном подручју града.

Радници и механизација Зимске службе „Паркинг сервиса“ ангажовани су на чишћењу снега на потезу оивиченом улицама Трг Николе Пашића, Кнеза Милоша, Немањина, Београдска, Булевар краља Александра, Булевар ослобођења, Скерлићева, Мачванска, Цара Николаја II, Милешевска, Бранка Крсмановића, Савска, Дринска, Булевар Франша Д'Епереа и на осталим локацијама по плану рада Зимске службе Предузећа. До сада су очишћени и редовно се одржавају проходним сви улази и излази, саобраћајнице и пешачке стазе 49 паркинг објекта, којима управља Предузеће.

За посипање очишћених стаза, саобраћајница и паркинг објеката, „Паркинг сервис“ је обезбедио 90 тона индустријске соли и 12 тоне гранула калцијум хлорида.

Зимска служба „Паркинг сервис“ ангажовање на чишћењу снежних падавина обавља по плану рада који добија на дневном нивоу од Зимске службе града Београда.