„Круг двојке“ ускоро у Аранђеловцу

22.06.2005.

У Београду је потписан Уговор о изради идејног пројекта система наплате и контроле паркирања за општину Арађеловац.

Документом, који су потписали генерални директор ЈКП „Паркинг сервис" Живорад Анђелковић и директор ЈКП „Букуља" из Аранђеловца Слободан Ломић, наше предузеће је преузело обавезу да за општину Аранђеловац изради идејно решење система наплате и контроле паркирања, чиме ће бити дефинисане све фазе које би требало предузети како би се реализовао пројекат.

Поред тога, предвиђено је да ЈКП „Паркинг сервис" у року од 60 радних дана пренесе колегама у Аранђеловцу сва искуства, стечена од увођења пројекта у Београду. Стручњаци ЈКП „Паркинг сервис" ће у том року направити анализу стања, а затим предложити решења и дати препоруке како би требало организовати паркирање у том граду.

Оба предузећа су чланице Удружења паркиралишта Србије, а потписивање уговора резултат је успешне сарадње и потврда ефикасности београдског система наплате и контроле паркирања.

После Суботице, за коју је ЈКП „Паркинг сервис" у уговореном року израдио пројекат, ово је други град за чије потребе стручњаци ЈКП „Паркинг сервис" раде пројекат решења паркирања у градском језгру.