Међународни дан породице у Прихватилишту за децу Београда

16.05.2024.

ЈКП „Паркинг сервис“ учествовало је у обележавању Међународног дана породице у Прихватилишту за децу Београда. Два паркинг контролора и радници на дизалици „паук“ објашњавали су деци шта је њихов посао и чиме се бави „Паркинг сервис“.

„Паркинг сервис“ се и ове године одазвао позиву Прихватилишта за децу Београда и учествовао у програму организованом поводом обележавања Међународног дана породице. У препознатљивим униформама, са паркираном дизалицом „паук“ радници овог комуналног предузећа дружили су се неколико сати са штићеницима прихватилишта. Малишани су улазили у дизалицу, трубили, глумили да уклањају непрописно паркиран аутомобил. Запослени „Паркинг сервиса“ радо су одговарали на њихова питања, смејали се са њима и шалили.

Директорка Прихватилишта за децу Београда Данијела Стајковић захвалила је свима који су се одазвали позиву да присуствују свечаности и истакла је да се и овај 14. пут, на Међународни дан породице, упућује порука да нико не може, не сме и не треба да буде сам.

У знак захвалности, учесници су добили дипломе-захвалнице, а приређен је и културно-уметнички програм у коме је учествовао хор деце Прихватилишта, као и фолклорна група деце из Дома ученика „Патријарх Павле”.