Милионитом кориснику гараже додељена бесплатна годишња карта

26.12.2006.

Градоначелник Београда Ненад Богдановић и директор ЈКП „Паркинг сервис" Живорад Анђелковић данас су несвакидашњим гестом обележили успешно пословање подземне гараже „Пионирски парк" - обрадовали су милионитог корисника бесплатном годишњом картом за паркирање у овом објекту!

Срећни добитник награде, Срђан Вељановић дочекан је испред гараже, након што је бројач означио да је управо он милионити корисник.

Подземна гаража „Пионирски парк" је пројекат Скупштине града, у коме је ЈКП „Паркинг сервис" задужен за управљање објектом. У изградњу гараже уложено је око шест милиона евра. Опремљена је савременом опремом и поседује систем аутоматске наплате и контроле паркирања по светским стандардима. Има три етаже са укупно 455 места.

Гаража „Пионирски парк" је од изузетног значаја, првенствено због своје локације, с обзиром да се налази у строгом центру града. Од самог отварања 1. априла 2005. године, гаража је изузетно посећена, што сведочи о потреби града за једним оваквим објектом и рентабилности самог пројекта. Попуњеност радним данима од 10 до 16 часова је 100%, док је просечна попуњеност на нивоу 24 часа - 60%. Гаража оствари око 3400 улазака и излазака дневно радним данима и просечно је дневно посети 1645 корисника.