Налепнице за инвалиде

11.02.2005.

ЈКП „Паркинг сервис" обавештава кориснике да налепница за паркирање возила инвалида у „кругу двојке" за прошлу, 2004. годину важи до 28. фебруара 2005. године.

Иако је првобитно најављено да ће налепница важити само до 31. јануара, Служба паркинг контроле одлучила се на овај корак због неповољних временских услова који посебно отежавају кретање лицима са инвалидитетом.

Овом приликом подсећамо да се налепница за текућу 2005. годину издаје уз потврду Секретаријата за социјалну и дечју заштиту и бирачку управу, саобраћајну дозволу и личну карту, у Служби паркинг контроле, Улица Сарине Новака број 22, радним даном у времену од 07 до 21 часова и суботом од 07 до 14 часова.

Свима који поседују ову врсту налепнице омогућено је бесплатно паркирање возила на општим (уличним) паркиралиштимам искључиво на местима за то посебно обележеним хоризонталном и вертикалном сигнализацијомм као и на посебним паркиралиштима уз ограничење од максимално три сата.

Налепница је наранџасте боје и поседује неколико видова заштите, а издаје се одмах, уз тачан и важећи регистарски број возила.

Додатне информације можете добити и путем телефона Службе паркинг контроле 3235485.