Нечије мало, другоме значи много!

19.12.2022.

ЈКП „Паркинг сервис“ организовао је, у својим просторијама у Пионирском граду, продајну изложбу радова деце из Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју.  Изложба је била продајног карактера, а прикупљени новац је намењен за куповину материјала за израду нових уметничких дела ових младих мајстора.

После пуне три године паузе, због пандемије корона вирусом и неопходних мера опреза, у просторијама „Паркинг сервиса“ поново је организована изложба радова деце ометене у развоју. Изложби су се обрадовала, како деца која су пронашла додатну мотивацију за израду уметничких предмета, тако и запослени овог београдског комуналног предузећа, који се радо одазивају акцијама које имају хуманитарни карактер.

Стотинак запослених, који су посетили изложбу, обрадовало је себе лепим рукотворинама ових малих уметника, а пронашло је и одговарајући поклон за своје најближе. Највећу пажњу су привукли предмети који асоцирају на новогодишње празнике – јелкице, украсни венчићи, Снешко Белић, новогодишње честитке.

Изложени предмети од глине, текстила и дрвета, брзо су проналазили купце, а циљ са којим је изложба организована испуњен је у пуној мери!