Отворено паркиралиште „Видин капија“

12.10.2023.

Посебно паркиралиште „Видин капија“ где је изграђено 71 паркинг место, отворено је за кориснике после комплетне реконструкције, која је завршена две недеље пре рока. Цена паркирања по започетом сату је 150 динара.

У оквиру модернизације паркинг инфраструктуре у Београду, „Паркинг сервис“ је током претходна четири месеца завршио грађевинске радове на паркиралишту „Видин капија“, као и радове на инсталацијама, противпожарној заштити и пејзажном уређењу комплетног простора. Сви радови су изведени у складу са прибављеном Грађевинском дозволом, издатом од стране надлежног Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

На површини од 2300 квадрата, у оквиру којих је 425 метара квадратних затрављених зелених површина, изграђено је 71 паркинг место, од чега су четири места намењена паркирању особа са инвалидитетом. Паркиралиште је опремљено са две аутоматске наплатне станице и по две улазне и излазне рампе, заштићене надстрешницом.

Паркиралиште „Видин капија” радиће 24 сата сваког дана у години, а коришћење ће се плаћати по започетом сату, готовином, платним картицама као и Апликацијом за мобилне телефоне „Паркинг сервиса. Корисницима услуга омогућено је и целодневно паркирање по цени од 1500 динара, као и неколико врста месечне претплате.