„Паркинг сервис“ поновио успех од прошле године

15.09.2022.

На 27. Kомуналној олимпијади, одржаној у Будви од 5. до 11. септембра 2022. године, спортисти ЈKП „Паркинг сервис“ заузели су изванредно треће место у екипном пласману. Радници овог предузећа освојили су чак 19 одличја, што је било довољно за овако добар пласман. 


Запослени, који су на Kомуналној олимпијади чинили екипу ЈKП „Паркинг сервис“, такмичили су се у 16 спортских дисциплина у мушкој и женској конкуренцији. У конкуренцији од око 1.700 такмичара, из преко 60 комуналних предузећа, и гостију из Словачке, Мађарске, Републике Српске, Федерације БИХ, Црне Горе и Македоније, екипа овог предузећа освојила је 13 пехара у екипном пласману и 6 медаља у индивидуалној конкуренцији.


Прво место у екипном пласману освојила је женска екипа у бацању плочица. Прецизне руке и одсуство треме код наших девојака резултирали су освајањем најсјајнијег одличја. Пехаре за друго место добили су мушки тимови „Паркинг сервиса“ за фудбал, шутирање тројки, риболов и крос, а девојке су бриљирале у пливању, риболову, скоку у даљ и прављењу букета. Треће место у екипном надметању заузеле су кошаркашице и одбојкашице „Паркинг сервиса“, као и пливачи и пикадо мајстори у мушкој конкуренцији.


У појединачној конкуренцији спортисти „Паркинг сервиса“ могу се похвалити златном медаљом у пливању у мушкој конкуренцији, сребрном медаљом у пливању у женској конкуренцији, а у риболову су и мушкарци и жене заузели високо друго место. Бронзаним одличјем су се у кросу окитили и мушки и женски представници „Паркинг сервиса“.


Заједништво и жеља за победом довела је такмичаре „Паркинг сервиса“ до овако сјајног резултата и пласмана у прве три екипе радничко-спортских игара комуналаца, што је у овогодишњој изузетно јакој конкуренцији равно подвигу.