„Паркинг сервис“ раскрчио пут ватрогасцима

21.06.2021.

Захваљујући брзој интервенцији „Паркинг сервиса“, чије дизалице су правовремено реаговале, ватрогасци су успели да приђу згради у Улици Радоја Домановића број 19 и започну гашење пожара.

Након дојаве пожара на Звездари, ватрогасне екипе су веома брзо стигле на лице места, али нису могле да приђу згради  чије поткровље је захватила ватрена стихија. Неколико непрописно паркираних возила на прилазу згради у Улици Радоја Домановића број 19 испречило се колима ватрогасне службе. Оперативни центар Скупштине града одмах је реаговао и по хитном поступку обавестио „Паркинг сервис“, чије дизалице су уклониле паркирана возила, која су ометала акцију ватрогасаца.

- Желео бих да похвалим брзу интервенцију ватрогасне бригаде, која свакодневно пожртвовано спашава људске животе и имовину. Сарадња са Градом Београдом и свим хитним службама је одлична, а то се види баш у оваквим ситуацијама. Апелујем на грађане да своја возила прописно паркирају, да не би долазило до оваквих тренутака, када су минути веома важни, јер нечији живот виси о концу – рекао је директор „Паркинг сервиса“ Андрија Чупковић.

„Паркинг сервис“ је са Оперативним центром Скупштине града на сталној вези и истог тренутка се одазива позивима хитних служби, које траже помоћ дизалица овог београдског комуналног предузећа.