„Паркинг сервис” трећи на Радничко-спортским играма у Будви

12.09.2021.

ЈKП „Паркинг сервис” остварио је несвакидашњи успех освајањем трећег места на овогодишњим Радничко-спортским играма комуналних предузећа Србије, одржаним у Будви од 6. до 12. септембра 2021. године. У изузетно јакој конкуренцији, представници „Паркинг сервиса” освојили су чак 22 одличја, што им је било довољно да буду једна од три најбоље екипе игара.


Екипа „Паркинг сервиса” ове године постигла је до сада најбољи пласман на Радничко-спортским играма комуналаца и у надметању више од 1.400 такмичара из 50 комуналних предузећа освојила сјајно треће место у генералном поретку.


Момци и девојке овог предузећа надметали су се у 27 спортских дисциплина и у екипном пласману освојили 6 првих, 4 друга и 3 трећа места, као и 3 златне и 3 сребрне медаље у индивидуалним такмичењима.


Свима ће у успомени остати славље одбојкаша „Паркинг сервиса“ после победе над екипом ГСП у полуфиналу. Исцрпљени полуфиналном утакмицом, момци ипак нису успели да у финалу освоје прво место.


Финале пре финала била је и полуфинална утакмица женских кошаркашких екипа „Паркинг сервиса“ и ГСП-а. Пожртвована екипа „Паркинг сервиса“ дала је све од себе и уз велику подршку навијача победила у том мечу. Освојила је друго место у екипном пласману.


Навијачи „Паркинг сервиса“ уживали су гледајући и полуфиналну утакмицу својих фудбалера са дугогодишњим фаворитима, екипом ГСП. Резултат од 1:0 био је довољан за улазак „Паркинг сервиса“ у финале овог спорта.


Радник „Паркинг сервиса” Василије Мићуновић - Васке проглашен је за најбољег мушког спортисту игара. Освајањем првог места у фудбалу и кросу, другог места у одбојци, али и фер-плеј понашањем током читавог турнира, Василије је заслужено освојио ову титулу.

„Паркинг сервис” учествовао је и у надметању у дисциплинама забавног карактера. Представнице овог предузећа показале су изузетну креативност у прављењу букета и освојиле треће место. У надметању за најбољи глас игара освојили су, такође, треће место. 


Осим што су били међу најбољим спортистима на РСИK 2021, радници „Паркинг сервиса” могу се похвалити и тиме што је њихов колега проглашен за најлепшег учесника овогодишњих игара. 


Kада прође еуфорија због освајања пласмана у три најбоље екипе игара и утисци слегну, предстоје припреме за наредну годину, јер како сами кажу -  бићемо још бољи!