Паркиралиште „Политика" од данас поново ради

13.11.2014.

После oбимних грађевинских радова паркиралиште „Политика" од данас је поново отворено за кориснике.

Потпорни зид на паркиралишту „Политика" је због великих киша недавно попустио и почео да се обрушава. Претио је да се сруши на оближњу зграду, али је угрожавао и безбедност корисника овог паркиралишта.

У претходна два месеца, колико су трајали грађевински радови, уклоњен је део фаст парк конструкције и срушен стари потпорни зид, а потом је изграђен нови, ојачан шиповима и урађена је нова кишна канализација.

„Ова санација је још једна у низу оних које смо завршили ове године, а која потврђује чврсту намеру да обновимо паркиралишта у која се претходних година није улагало. Нови, ојачани потпорни зид и кишна канализација гарантују да су станари оближње зграде, али и наши корисници сада сигурни да у случају већих киша неће бити проблема. Наставићемо да се домаћински понашамо и санирамо паркинг објекте, где год је то потребно, јер на тај начин корисници јасно виде како се троши новац којим они плаћају паркирање", рекао је директор ЈКП „Паркинг сервис" Андрија Чупковић.

На паркиралишту „Политика" од данас су поново на располагању 53 паркинг места у најужем центру града, по цени од 100 динара по започетом сату паркирања.

Излазећи у сусрет корисницима наших услуга и ослушкујући њихове жеље и примедбе, ЈКП „Паркинг сервис" је на паркиралишту „Аеродром" поставио две наплатне станице. Паркирање ће убудуће моћи да се плати као и до сада код инкасанта, али и на наплатним станицама. На тај начин ће се смањити гужве и избећи чекање у реду.