Паркирање током Сајма половних књига у Косовској улици

14.08.2018.

ЈКП „Паркинг сервис“ Београд обавештава станаре Косовске улице, кориснике услуге повлашћеног паркирања у зонираном подручју, да ће због одржавања Сајма половних књига ова улица бити затворена за паркирање на потезу од Влајковићеве до Таковске улице, у периоду од 15. августа до 15. септембра 2018. године.

Период важења повлашћене паркинг карте (ППК) за станаре Косовске улице биће бесплатно продужен на још два месеца након истека важеће ППК, без обавезе доласка у пословнице Предузећа. Корисници ППК могу, као и до сада, своја возила да паркирају на првом слободном месту у оквиру зона у којима им важи ППК.

Подсећамо да је „Паркинг сервис“ увео и услугу куповине повлашћене паркинг карте електронским путем. Станари и правна лица, који испуњавају услове за добијање месечне ППК у оквиру зонског система паркирања, имају могућност да је добију и продуже електронски, без доласка у пословнице „Паркинг сервиса“.

Сајам половних књига биће одржан у зони Косовске улице, од 15. августа до 15. септембра 2018. године, а дуж улице биће постављени штандови и тезге за продају књига.