Предстојећег викенда затворени шалтери у пословницама „Паркинг сервиса“

12.03.2021.

У складу са мерама усвојеним на седници Кризног штаба за предстојећи викенд, све пословнице Корисничког сервиса „Паркинг сервиса“ у суботу и недељу биће затворене за рад са странкама. Комуникација са корисницима обављаће се путем телефона број 011/30-35-400 и мејла info@parking-servis.co.rs.

У циљу заштите здравља и смањења контаката, предстојећег викенда неће радити пословнице „Паркинг сервиса“ у Таковској улици број 31 и Милешевској улици број 51, а корисницима који измирују своје обавезе према овом Предузећу, препоручује се електронско плаћање.

Од понедељка, 15. марта 2021. године у 7 часова, пословнице „Паркинг сервиса“ радиће по уобичајеном радном времену, радним данима од 7 до 21 час, а суботом од 7 до 14 часова.

Апелујемо на кориснике да захтеве за претплату и рекламације упућују путем сајта овог предузећа, без одласка у пословнице Корисничког сервиса, као и да користе апликацију „Паркинг сервис“.

Сви запослени у „Паркинг сервису“ придржавају се препорука Кризног штаба и убудуће ће се понашати у складу са законом дефинисаним мерама.