Радови на прилазу гаражи „Пионирски парк“

28.04.2023.

ЈКП „Паркинг сервис“ обавештава кориснике гараже „Пионирски парк“ да ће током предстојећег викенда обављати радове на замени напонског кабла на прилазу гаражи у Улици Драгослава Јовановића, због чега ће привремено бити измењен режим саобраћаја у овој улици. Саобраћајне траке ће се наизменично затварати и отварати, тако да ће улаз и излаз из гараже у сваком моменту бити проходан.

Од суботе, 29. априла, у 10 часова до недеље, 30. априла, у 22 часа „Паркинг сервис“ ће извршити замену напонског кабла на потезу од улаза у гаражу „Пионирски парк“ до угла Улице Драгослава Јовановића и Трга Николе Пашића, како би се оспособила инфо табла, која корисницима пружа информације о слободним местима у овом паркинг објекту.

Информације о тренутно слободним паркинг местима у гаражи „Пионирски парк“ у реалном времену се могу видети на сајту „Паркинг сервиса“ и у апликацији за мобилне телефоне. Након замене напонског кабла инфо табла на углу Улице Драгослава Јовановића и Трга Николе Пашића поново ће бити у функцији средином наредне недеље.