Реконструкција Булевара краља Александра

11.02.2010.

Реконструкција трамвајског колосека у Булевару краља Александра почеће у суботу, 13. фебруара. То значи да ће трамвајски превоз у горњем делу Булевара бити обустављен.

У првим данима реконструкције радиће се геодетска мерења, испитивање стања на терену, уклањање контактне мреже, киоска, стубића и орезивање болесних стабала платана, од Вуковог споменика ка пијаци Ђерам.

ЈКП „Паркинг сервис" моли суграђане, који своје аутомобиле паркирају са парне стране Булевара, да их до петка, 12. фебруара, до поноћи уклоне, како би радови могли несметано да се одвијају. Имајући у виду да је овај простор зониран, своје карте за повлашћено паркирање могу да користе у околним улицама.

Станари, који немају повлашћену паркинг карту, могу доћи у ЈКП „Паркинг сервис", у Улици Старине Новака 22 и добити повлашћену паркинг карту (ППК). Услов за добијање ППК је да у документима - личној карти и саобраћајној дозволи имају пребивалиште у зонираном делу Булевара.

Аутомобилски саобраћај одвијаће се у почетку неометано, како у Булевару тако и у попречним улицама и све раскрснице ће бити у функцији. О свим даљим корацима реконструкције јавност ће бити благовремено обавештавана.