Реновирана гаража „Јулино брдо"

24.03.2008.

У протеклом периоду ова гаража је реновирана, тако да боксови и остали делови гараже сада имају много бољи изглед, као и функционалност. У овој гаражи на два нивоа сада има укупно 52 паркинг места, од којих је 12 за моторе.

ЈКП „Паркинг сервис" стално улаже у своје објекте - јавне гараже и паркиралишта - каже Никола Марјановић, директор Сектора за мирујући саобраћај. У последње време посебно улажемо у бокс гараже. Корисници бокс гаража су закупци. У гаражи „Јулино брдо", где су закупци станари из околних зграда, извели смо потребне радове на канализацији и одводу вода, средили смо кровну констукцију и зидове, као и подове. Осветлили смо и окречили гаражу. Ускоро ћемо поставити и видео надзор и систем аутоматског уласка како би још више повећали безбедност - наглашава Марјановић.

У овој бокс гаражи, на првом нивоу има 29 паркинг места за аутомобиле и 6 паркинг места за моторе, док други ниво има 23 места за аутомобиле и 6 за моторе.

Момчило Милошевић, закупац паркинг места у гаражи „Јулино Брдо" једва је чекао да види нови изглед свог закупљеног паркинг места. Ова гаража сада заиста изгледа европски, а цене су ниске за тај ниво услуга. Изузетно сам задовољан овом услугом ЈКП „Паркинг сервис" - каже Милошевић.

Осим редовних активности на сређивању и реконструкцији гаража и паркиралишта, ЈКП „Паркинг сервис" ради и на преуређењу нових простора у јавне гараже. У насељу Медаковић је већ преуређена једна јавна гаражу са 50 паркинг места. У плану је да у том истом насељу ускоро буде отворена још једна гаража са 80 места.

Интересовање грађана Београда за закуп места у јавним гаражама ЈКП „Паркинг сервиса" је велико. Годишње се обради око 4.000 захтева за покривена паркинг места. Критеријуми, на основу којих се место добија, су место становања и време предавања молбе. Цене месечног закупа у гаражама ЈКП „Паркинг сервис" су од 2.400 3.160,00 динара. Сви заинтересовани за закуп паркинг места у гаражама могу да се информишу у Инфо медиа центру ЈКП „Паркинг сервис" путем броја телефона 30 35 400.