Седма скупштина Удружења паркиралишта Србије - Примљене нове чланице

04.11.2005.

Седма Скупштина Удружења паркиралишта Србије одржана је у петак, 4. новембра, у београдском хотелу „Трим" у Кошутњаку, а домаћин је био ЈКП „Паркинг сервис" из Београда.

Пословно Удружење паркиралишта Србије основано је пре три године, са циљем да унапреди развој делатности чланица кроз развој организације рада и пословања, увођењем нових знања, технологија и заједничким наступом пред државним органима у смислу утицаја на државне органе у изради одређени законских прописа из области комуналне и саобраћајне делатности и пореске политике.

Удружење од данас, пријемом ЈКП „Комуналац" из Смедерева и ЈКП „Комуналије" из Сремске Митровице, броји 17 чланица - јавних комуналних предузећа, која се баве организовањем паркирања, из Ниша, Новог Сада, Сомбора, Пожаревца, Зрењанина, Крагујевца, Панчева, Шапца, Крушевца, Суботице, Новог Пазара, Чачка, Аранђеловца, Лесковца и Београда.

На ВИИ Скупштини је било речи и о сарадњи Удружења са ЈП „Градски паркинг" из Скопља, о чему је говорио извршни директор ЈКП „Паркинг сервис" - Београд Бојан Бован, а посебна пажња је посвећена новом Закону и безбедности саобраћаја и сарадњи Удружења са Привредном комором Србије.