Срећан 8. март

08.03.2024.

ЈКП „Паркинг сервис" Београд и ове године на традиционалан начин честита 8. март - Међународни дан жена.

У систему ЈКП „Паркинг сервис“ Београд послује Служба за експлоатацију возила, која сваког дана у години, 24 сата дневно, реализује налоге за одношење возила, које издају Саобраћајна полиција, Комунална милиција или Комунална инспекција. Тако је било и данас, 8. марта.  Ипак, Међународни дан жена је другачији од осталих дана у години, јер ће све даме, после непријатног догађаја сачекати лепе вести када буду дошле да преузму свој аутомобил.

Наиме, све власнице возила које до сутра, 9. марта, преузму свој аутомобил, „Паркинг сервис“ ослобађа плаћања трошкова услуге преноса. Једини услов за ослобађање од новчане накнаде преноса је да приликом преузимања возила дају на увид саобраћајну дозволу и личну карту, као доказ да је возило у њиховом власништву. Суграђанке ће бити обавештене о разлозима уклањања њихових возила и биће у обавези да, у законском року, плате накнаду за комунални или саобраћајни прекршај.

„Паркинг сервис“ на овај начин даје свој допринос празнику жена, трудећи се да корисницама својих услуга празник протекне у добром расположењу.