Текуће одржавање подземних гаража

31.07.2023.

У оквиру текућег одржавања гаража „Пионирски парк“ и „Вуков споменик“, од петка, 04. августа 2023. године, до недеље 06. августа, изводиће се радови на санацији подова.

Радови ће обухватити уклањање површинског слоја подних облога, а затим ће бити стављен нови полиуретански премаз, отпоран на хабање.

Због мањег броја возила у Београду, ЈКП „Паркинг сервис“ користи сезону летњих одмора за неопходне грађевинске радове на паркинг објектима. Након завршене санације подних облога у гаражи „Зелени венац", предстојећег викенда планирани су исти радови и у подземним гаражама „Пионирски парк" и „Вуков споменик".

Гараже ће током извођења радова радити уобичајеним режимом. Радно време гаража неће се мењати, биће доступне корисницима 24 сата дневно, али ће капацитет бити делимично редукован. У гаражи „Вуков споменик“, капацитет од 119 паркинг места биће умањен за 28, а у гаражи „Пионирски парк“ за 15, од укупно 459.

Позивамо кориснике да расположивост слободних капацитета, у свим објектима којима управља ЈКП „Паркинг сервис“, провере на мобилној апликацији или на сајту Предузећа, као и на преко 400 информационих табли на улицама Београда.