Возачи, ђаци Вас моле!

17.03.2008.

Акција „Возачи, ђаци вас моле" почеће у у 12.00 часова у хали 14. Београдског сајма. У оквиру ње аниматори и водитељи акције из ЈКП „Паркинг сервис" и агенције за односе са јавношћу П.Р.А. организоваће и мали квиз за децу.

- У сарадњи са Београдским сајмом ЈКП „Паркинг сервис" је организовао мини акцију „Возачи, ђаци вас моле", која има за циљ да деца београдских школа још једном у оквиру сајамске манифестације ИИ Бг Цар Схоw-а подсете посетиоце и учеснике сајма, да обрате пажњу на њих - најмлађе учеснике у саобраћају, рекао нам је Бојан Бован, извршни директор ЈКП „Паркинг сервис".

Изабрали смо Фамилy даy на ИИ Бг Цар Схоw-у, рекао нам је господин Бован, јер очекујемо да ће доћи комплетне породице. Искористићемо њихов долазак како би реализовали мали квиз за децу и њихове родитеље и тако проверили колико познају саобраћај и правила понашања у њему.

У другом делу акције „Ђаци вас моле, успорите поред школе", који је започео 17. марта, сви прваци из приградских општина, уз адекватан едукативно-забавни програм, добиће своје флуоресцентне прслуке.