Завршен први део акције

28.11.2007.

У Скупштини града Београда 28. новембра обележен је завршетак првог дела акције „Ђаци вас моле, успорите поред школе“. Свечаност је била повод да се резимира шта је све постигнуто до сада, као и да се ЈКП „Паркинг сервис“ захвали свима који су акцију подржали и у њој учествовали.

Специјалне захвалнице ЈКП „Паркинг сервис“ за подршку при реализацији пројекта „Ђаци вас моле, успорите поред школе“ добили су: МУП Саобраћајна полиција, Секретаријат за саобраћај града Београда и Секретаријат за образовање града Београда.

Специјалне захвалнице за медијску подршку акције добило је четрнаест телевизијских кућа: РТС, НТВ СТБ, ТВ Б92, ТВ „Фоx", ТВ „Кошава", ТВ „Хаппy" ТВ „Пинк кидс", ТВ „Спектрум", ТВ „Метрополис", Канал „Д", ТВ „Станком", ТВ „Ентер", ТВ „СОС", ТВ „Арт", пет дневних листова: „Данас", „24 сата", „Блиц", „Глас јавности" и „Курир", као и пет радио станица: Радио „Студио Б", Радио „Индеx", Радио „Роадстар", Радио „С" и Радио „Наxи". „Алма Qуаттро" билборд провајдер добио је захвалницу за то што је омогућио да се путем овог медија упозоравају возачи.

Због великог броја медија, који су два месеца били активни учесници акције и велике медијске пажње, који је квалитетом и занимљивошћу садржаја акција успела да обезбеди, укупна вредност медијске кампање била је невероватних 200 милиона динара. А све у функцији деце, њихове едукације и безбедније вожње улицама Београда око школа.